Gastropub Eino Mikkeli

Skandinaavisen keittiön kursailematon tyyli historiallisessa ympäristössä. Tervetuloa Gastropub Einoon.

Gastropub Eino hurmaa rennolla tunnelmallaan sekä loistavalla ruoka- ja juomavalikoimallaan. Einon keittiö taikoo herkkuja maistuvista keitoista maineikkaisiin kalaruokiin ja kevyistä kana-annoksista tuhteihin pihveihin, pubiin sopivia pikkupurtavia unohtamatta. Einossa on runsaat ja selkeät annokset, jotka on valmistettu aina laadukkaista raaka-aineksista. Tule ja koe skandinaavisen keittiön maut sekä mutkaton, perinteitä kunnioittava palvelu yhdistettynä historian havinaa huokuvaan miljööseen.

Eino tarjoaa myös loistavia juomavaihtoehtoja palanpainikkeeksi tai ihan sellaisenaan. Illanvietto sujuu leppoisasti laajan olut-, siideri- ja viinivalikoimamme parissa ja saa jatkamaan iltaa pidempäänkin.

Einossa järjestät myös tunnelmalliset illanistujaiset tai huippubileet!

Einon yläkerrassa sijaitseva Vintti on kaupungin tyylikkäin biletila, jossa järjestetään juhlia jopa 100:lle hengelle. Tunnelmallisesta Vintistä löytyy baari, esiintymislava sekä tarvittava tekniikka omiin bileisiin.

Kellaristamme löytyy upea viinikellari, johon mahtuu ruokailemaan ja viettämään tunnelmallista iltaa jopa 12 hengen seurue. Soita ja kysy lisää!

Käytämme ravintolassamme seuraavien lähituottajien tuotteita:

Maalaispuoti, Suur-Savon leipomo, Kerimäen Kalafile Oy, Puula-Särvin Oy, Teron Tuoretori Oy, Saimaan Juomatehdas Oy, Kolatun Juustola, Huttulan Kukko, Caminito artesaanijäätelöt ja -sorbetit

Sijainti kartalla